Aquesta web fa servir cookies pròpies per a oferir-vos la millor experiència d’usuari.

Si continúes navegant, entenem que autoritzes l’ús d’aquestes cookies.

D'acord

Els serveis que oferim

A continuació et detallem tots els serveis que t’oferim: fiscal i tributari, consultoria, auditoria, assessorament legal i serveis de corporate. Segueix llegint i coneix tot el que podem fer per a tu:

Consultoria

Des de fa pocs anys el mercat ha patit grans canvis. A ATSA estem al costat de la teva empresa, oferint-te l’assessorament que necessites per adaptar-te als canvis tributaris, tecnològics i de màrqueting que estan succeint.

També t’ajudem a crear i a implementar un pla de negoci i a establir el pla estratègic més adequat per la teva empresa.

Consultoria de negoci

Fa anys que tenim una nova realitat. Hem passat d’un mercat estable a un mercat turbulent que no deixa marge d’error. Ara hem de prendre posicions i adaptar-nos a nous models de negoci per ser més competitius.

En aquest context, un dels majors problemes que solen tindre les petites i mitjanes empreses és que el dia a dia no els permet desenvolupar una cultura estratègica lligada a les tendències del mercat.

Cal innovar en molts aspectes, sigui en models de negoci o en un desenvolupament comercial amb una marcada orientació a la demanda; en definitiva reinventar-se.

Per això, des de la nostra experiència, podem ajudar-te a completar la teva idea en un pla de negoci amb pensament estratègic, i recolzar-te en la seva execució perquè la teva empresa sigui eficient, eficaç i més competitiva.

Sol·licitar més informació

Procediment tributari

L’equip d’ATSA, format per advocats i economistes, està preparat para assumir la direcció de qualsevol procediment tributari en el que pugui trobar-se. Trenta-nou anys avalen la nostra experiència assessorant i executant tot tipus de procediments tributaris i contenciós administratius.

Intervenim en rocediments de gestió tributària, recaptació, inspecció, procediments sancionadors i recursos de reposició.

Assistim i assessorem en:

 • Inspeccions fiscals de tot tipus d’impostos.
 • Reclamacions davant dels Tribunals Econòmics Administratius Regionals i el Tribunal Econòmic Administratiu Central.
 • Recursos contenciosos administratius enfront els diferents Tribunals Superiors de Justícia, Audiència Nacional.
 • Recurs de Cassació enfront el Tribunal Suprem.

Sol·licitar més informació

Estratègia empresarial

El món dels negocis està immers en una gran quantitat de canvis. Per això, és molt important tenir una clara imatge de cap a on ha d’anar l’empresa. Hem d’analitzar, reflexionar i decidir sobre què pivotaran les decisions del dia a dia.

Existeix multitud de metodologia per aconseguir visualitzar on volem que estigui l’empresa, però totes elles parteixen de la mateixa formulació:

 • On estem? Analitzant la situació interna i externa de l’empresa.
 • On volem arribar? Establint la visió, missió i objectius estratègics.
 • Com arribarem allà? Desenvolupant el Pla Estratègic o decisions a prendre.

A ATSA podem ajudar-te a desenvolupar el Pla Estratègic per desplegar una idea nova de negoci o fer una revisió estratègica de l’empresa actual o d’una divisió en particular, i establir les accions i seguiment per tal de portar-ho a terme.

Sol·licitar més informació

Fusions i adquisicions

Oferim la seguretat de cobrir tots els aspectes importants en processos de compra venda de societats permetent que els nostres clients es puguin centrar en els punts clau del procés.

En l’àmbit fiscal el nostre objectiu és incloure el procediment en el marc dels règims especials contemplats per la normativa actual amb la finalitat de reduir i optimitzar la tributació tant per a la societat com per als socis.

Els nostres serveis inclouen:

 • Anàlisi detallat del negoci en el marc de l’operació.
 • Anàlisi de la situació fiscal (Due diligence) de les societats que intervenen en el procés amb la finalitat de detectar possibles riscos fiscals.
 • Aprofitament dels avantatges fiscals contemplats en el Règim Especial de Fusions i Escissions.
 • Projecció dels efectes de les operacions de fusió en els impostos de les societats que intervenen i dels seus socis.
 • Reestructuració empresarial en l’àmbit de l’empresa familiar i el seu efecte en l’Impost de Successions i Donacions.

Sol·licitar més informació

Màrqueting i vendes

L’àrea comercial juga un paper clau en qualsevol empresa, ja que, per garantir el seu futur, ha de tenir un creixement rendible.

A ATSA ajudem als nostres clients a aconseguir l’objectiu d’incrementar la xifra de negoci, creant una estratègia comercial coherent amb la filosofia de la companyia.

Aquesta estratègia consisteix a combinar els elements de màrqueting d’una manera correcte i proporcionada i complementar-ho amb un enfocament de vendes que sigui capaç de concretar-se en comandes.

També treballem en la implementació, ja que és en aquesta etapa on habitualment les empreses troben les dificultats per passar de la “idea a la realitat”. És per això que ens involucrem activament en la resolució de les mateixes com una part imprescindible del projecte i per aconseguir els objectius perseguits.

A més, dins de l’estratègia de creixement, posem la nostra experiència al servei de la internacionalització de companyies, amb l’objectiu d’aprofitar plenament les possibilitats de venda que té.

Sol·licitar més informació

Tecnologies de la informació

Tenim una dilatada experiència en la implementació de sistemes d’informació. Seleccionem l’alternativa que millor s’adapta a les necessitats de la teva empresa i maximitzem ”l’impacte i beneficis socials” que un projecte d’aquestes característiques produeix en qualsevol organització.

Els nostres serveis es basen en l’assessorament en el procés de selecció i acompanyament en la implementació de solucions tecnològiques com ara:

 • ERP, BPM, CRM i Business Intelligence.
 • Desenvolupament del canal digital per oferir els productes i serveis al mercat o per establir relacions online amb els clients, proveïdors o grups d’interès.
 • Ajuda en la transformació dels sistemes d’informació perquè l’activitat diària no es vegi afectada i pugui dedicar-se al core business de l’empresa.

Podem assessorar-te en la selecció de solucions ad-hoc des d’un punt de vista totalment independent de qualsevol fabricant, perseguint la proposta que millor s’adapti a les seves necessitats, tenint en consideració els principals factors de decisió com el temps d’implementació, el cost total, la relació cost/benefici i el retorn de la inversió.

Sol·licitar més informació

Contacta'ns

Necessites assessorament?
Contacta amb nosaltres.

Si necessites assessorament tributari, sobre el negoci, vols fer una auditoria, busques assessorament legal o sobre corporate, escriu-nos. L’equip es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

Si us plau, omple aquest formulari:

  Has d'omplir tots els camps.

  També pots trucar-nos al 932 182 612 o venir a les oficines.
  Troba-les aquí.