Aquesta web fa servir cookies pròpies per a oferir-vos la millor experiència d’usuari.

Si continúes navegant, entenem que autoritzes l’ús d’aquestes cookies.

D'acord

Els serveis que oferim

A continuació et detallem tots els serveis que t’oferim: fiscal i tributari, consultoria, auditoria, assessorament legal i serveis de corporate. Segueix llegint i coneix tot el que podem fer per a tu:

Fiscal i tributari

Què és?

L’assessorament tributari i la planificació fiscal és un instrument que, en els processos de gestió de les empreses i institucions, aporta beneficis tangibles i posicions d’avantatge competitiva.

Com et podem ajudar?

Els serveis d’assessorament fiscal d’ATSA busquen proporcionar un coneixement de l’estructura fiscal de l’ empresa amb planificació i recomanacions a curt i mig termini, que contribueixen, en l’àmbit de la legalitat, a reduir la seva tributació.

Tributació empresarial

La constant reforma que experimenta la normativa fiscal obliga a les empreses a disposar d’un assessorament especialitzat. Aquest assessorament ha de permetre complir amb les obligacions tributàries i respondre als nous reptes millorant les estratègies per reduir els riscos i optimitzant la tributació empresarial.

Els nostres serveis d’assessorament inclouen:

 • Assessorament continuat.
 • Planificació Fiscal.
 • Auditoria de la situació fiscal de la empresa.

Sol·licitar més informació

Fiscalitat internacional

En una economia cada vegada més globalitzada, afavorida per un gran creixement dels fluxos de capitals, de béns i serveis a escala mundial, l’estratègia d’internacionalització s’ha convertit en un dels factors clau de creixement més utilitzat per les empreses.

Enfront als continus canvis en la legislació i en els convenis de doble imposició, és necessari que les empreses amb projecció internacional puguin recolzar-se en un assessorament integral tant en l’estructuració i la planificació, com en la gestió del risc fiscal internacional.

ATSA forma part del Grup Morison ACPM, present a través de la seva associació global a més de 85 països i amb una forta cobertura a Europa, a l’Est Asiàtic, a la India, a Nord Amèrica i a Sud Amèrica, que ens permet oferir un recolzament global a l’empresari amb projecció internacional.

Sol·licitar més informació

Preus de transferència

La legislació en l’àmbit fiscal de Preus de Transferència ha patit modificacions importants en els darrers anys.

L’Administració Tributària exigeix als grups empresarials una documentació exhaustiva de les operacions intragrup. La documentació exigida no tan sols ha de regular les operacions que realitzen les diferents societats, sinó que a més ha de justificar la seva correcta valoració.

El Règim sancionador imposat per les Autoritats Fiscals relatiu a la valoració de cadascuna de les operacions realitzades s’ha endurit en els darrers anys, motiu pel qual és imprescindible comptar amb un grup d’experts que assessori a  l’empresa i l’ajudi a complir amb les obligacions documentals.

L’equip d’economistes i advocats d’ATSA col·labora amb els seus clients en:

 • L’elaboració i assessorament de la documentació exigida per a grups empresarials.
 • La planificació estratègica.
 • La valoració a preus de mercat de las transaccions realitzades entre entitats vinculades.
 • El diagnòstic de riscos entre parts vinculades.
 • Assessorament i representació enfront de l’Administració Tributària en matèria de preus de transferència.
 • Representació en processos d’arbitratge.

Sol·licitar més informació

Outsourcing comptable i fiscal

La nostra àrea elabora la comptabilitat amb suport informàtic amb la documentació subministrada pel client, ja sigui física o telemàticament. L’externalització d’aquesta obligació permet acomplir les necessitats d’informació financera i tributària en els terminis requerits.

Destaquem els següents serveis:

 • Comptabilitat realitzada a les nostres oficines.
 • Declaracions periòdiques i anuals a les que l’empresa estigui obligada davant l’Administració.
 • Declaracions de les operacions intracomunitàries i de l’INTRASTAT.
 • Relacions amb l’Administració Tributària en quan a reclamacions, atenció a requeriments i sol·licituds de certificats d’estar al corrent de pagament.
 • Estudi, confecció i presentació de la declaració de l’Impost de Societats.
 • Confecció dels comptes anuals i dipòsit al Registre Mercantil.

Sol·licitar més informació

Contacta'ns

Necessites assessorament?
Contacta amb nosaltres.

Si necessites assessorament tributari, sobre el negoci, vols fer una auditoria, busques assessorament legal o sobre corporate, escriu-nos. L’equip es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

Si us plau, omple aquest formulari:

  Has d'omplir tots els camps.

  També pots trucar-nos al 932 182 612 o venir a les oficines.
  Troba-les aquí.